Categories
Navigatii auto - sfaturi

TOP TREI NAVIGATII VOLKSWAGEN VANDUTE DE AUTODROP.RO IN 2020

Si in aceasta saptamana aducem un articol special pentru cei interesati si pentru cunoscatorii de navigatii auto dedicate aftermarket! Va prezentam un TOP 3 produse multimedia dedicate pentru gama Volkswagen, incepand de la primele modele de Golf 4, Passat B5, pana la modelele mai recente de la 2006 in sus, precum Tiguan, Touran, Golf 5/6/7, Passat B6/B7/B8 etc.

De ce Volkswagen? Dupa cum toti stim, in Romania, cel mai frecvent autoturism intalnit pe strazile noastre, dupa Dacia, este marca Volkswagen. Bineinteles, noi avem o gama variata de produse compatibile si pentru gama Dacia, insa pentru aceasta serie de TOP 3 produse vandute am hotarat sa incepem cu cea mai potrivita categorie cand vine vorba de navigatii auto dedicate, adica autoturismul nemtesc Volkswagen. 

TOP 3 Navigatii Dedicate Volkswagen

[TOP 1] NAVIGATIE VOLKSWAGEN, SKODA, SEAT, ANDROID 8.1, QUADCORE|MTK| / 1GB RAM, 9 INCH – AD-BGPVW9MTK

Un produs simplu dar eficient! Tableta Android de 9 Inch este o alegere perfecta pentru cine nu doreste sa investeasca exagerat de mult intr-un multimedia, insa doreste sa mentina toate functile autoturismului Volkswagen, precum Comenzile Volan, Senzori de Parcare, Parametrii Masinii, Infotainment. Acest produs este complet dedicat, vine la pachet cu toata conectica necesara + communicator CANBUS. Permite orice functie Android, precum GPS, Internet, Bluetooth, USB, Camera Marsarier, Camera Trafic DVR etc.

[TOP 2] NAVIGATIE VOLKSWAGEN, SKODA, SEAT, ANDROID 9, QUADCORE|PX30| / 2GB RAM + 16 ROM CU DVD, 8 INCH – AD-BGWVW8P3

Navigatia AD-BGWVW8P3 face parte din seria AD-BGW ce reprezinta configuratia de procesoare Rockchip PX30 si PX5. Aceste procesoare sunt catalogate ca fiind cele mai performante din industria multimedia Android, ofera o interfata complexa si plina de optiuni. Astfel de produse sunt de obicei configurate si cu functia DVD, care pot satisface clientii ce detin o colectie de CD-URI cu muzica sau filme si vor ca acestea sa ii insoteasca in autoturismul lor. Varianta AD-BGWVW8P3 este un mix perfect intre un ecran mare (8 Inch) si o interfata externa care prezinta butoane fizice pentru manipularea functilor, foarte util la autoturismele fara comenzi volan.

[TOP 3] NAVIGATIE VOLKSWAGEN, SKODA, SEAT, ANDROID 9, QUADCORE|PX30| / 2GB RAM + 16GB ROM, 9 INCH – AD-BGWVW9P3

Pentru cei ce doresc un stil minimalist, modelul AD-BGWVW9P3 cu ecran de 9 Inch IPS este o alegere perfecta. Aceasta tableta sau mai bine spus CARPAD Android, ofera toate functiile Android integrate in bordul autoturismului dumneavoastra. Dupa cum se poate observa, butoanele fizice au fost sacrificate in proportie de 95%, permitand insa accesul functilor principale prin cele 5 butoane tactile. Acest model face parte din seria AD-BGW cu procesor PX30 sau PX5, respectiv 2 sau 4GB RAM, 16 sau 64 GB Memorie interna. Puteti viziona de altfel un clip demonstrative cu produsul respectiv aici:

Intra aici pentru a vedea intreaga oferta de navigatii auto pentru Volkswagen, la Autodrop.ro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *